Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Grillmat

Vi har alliert oss med verdens beste pølsemakere for å sikre kvaliteten på festivalmaten din. Jan og Erik Strøm-Larsen leverer festivalens saftige pølser og hamburgere, sammensatt i samarbeid med Grefsenkollens kokker. Sammen med Kolonihagens nydelige brød sørger de for topp og kortreist sikringskost på OverOslo.

Pizza

Vi flytter hele det populære pizzakjøkkenet vårt ut til Kjøkkenhagen under festivalen. Pizza selges både i enkeltstykker og hele. Du kan spise den i ro og mak i den idylliske Kjøkkenhagen eller ta den med i eske tilbake til plassen din i amfiet.

Vegetar og kjøttfritt

I Kjøkkenhagen får du også Bamas spennende storsatsing innenfor vegetarsegmentet: VegMe-burgeren. Vi tilbyr også fiskeburger. Alt servert med Kolonihagens brød. Ikke glem å plukke med deg litt krydder fra urtehagen og gratis frukt og grønt levert av BAMA Storkjøkken!

Glutenfritt

Vi har glutenfritt alternativ til pølser, burger og pizza.
Vi har også glutenfritt øl.

Is & snacks

Kjøpes i Kaffebaren lokalisert mellom terrassen og Kjøkkenhagen.

Nattmat

I år tilbyr vi en klassiker når kvelden faller på: Den gode, gamle bakte poteten er tilbake. Kjøpes i Grillkiosken fra 22.00.

Spesialøl

Foruten lett synlige arenabarer med alt du forventer på en festival, kan du i HUMLESKOGEN nyte litt mer raffinerte varianter levert av Hansa, Nøgne Ø, Austmann bryggeri og Lagunitas.

Drinker

Nytt av året: I år kan du kjøpe deg en 18-årsdrink i Bakgården fra vår egen taptails bar. I tillegg får du et flott utvalg av cider i Fruktbar.

Boblebar

På terrassen som er åpen for ALLE gjester kan du kjøpe vin og bobler på flaske. Må drikkes på terrassen.

Kaffe

Kjøpes i kaffebaren lokalisert mellom terrassen og Kjøkkenhagen.

IMG_2364-MariusMidttun
_OCE3107