Menu

Dagny

For fire år siden stod det en ung jente fra Tromsø på scenen vår som Max Lovende. Konserten varte i 15 minutter, men det var nok for oss. Dette blir det noe av. Og det ble det for alvor i 2016. Dagny, med base i London, tok et saftig jafs av Spotifykaka med sitt debutalbum Ultraviolet og en av årets sterkeste poplåter: Backbeat. Men kanskje enda viktigere i dagens musikk-liv: Dagny er et scenefunn. Sikkert derfor Elton John, Sting og Bryan Adams allerede har hatt henne med som supportact. Lørdag 24. juni står hun alene hos oss. Det er mer enn nok det.

Honningbarna

Honningbarna skal også være med på festen! Og akkurat det kan du være helt trygg på at det blir med Honningbarna. Det er noen som hevder å være landets beste liveband - denne gjengen kan påstå det med all mulig troverdighet. Punk har aldri vært mer livsglad og sjarmerende enn når den serveres fra Honningbarnas krukke. Men det menes blodig alvor. Ikke tro noe annet.

ARY

ARY ble spådd sitt gjennombrudd i 2016. Og spåfolket fikk rett. De første låtene fra den unge trønderjenta har imponert festivalbookere over hele Europa. Det ble giganten Roskilde i år gitt. Og OverOslo lørdag 24. juni.

Himmelhøyt

Kan OverOslo motstå et Oslo-band som heter Himmelhøyt? Nope. Årets Max Lovende var et syltrangt nåløye, men denne gjengen stormet breialt og brautende gjennom.

Röyksopp

Vi fikk den knallharde pakken vi ønsket oss aller mest til jul: Röyksopp avslutter OverOslo 2017! Det er med andre ord bare å gjøre seg klar for en ny, uforglemmelig midtsommerkveld på toppen av byen. Det blir det største løftet for OverOslo noensinne: Svein Berge og Torbjørn Brundtland ruller ut en låtkatalog som strekker seg over en bejublet 18-årsperiode - og visuell produksjon som ble beskrevet som spektakulær, overdådig og forførende sist de turnerte landet. Röyksopp leker ikke. Lørdag 24. juni er de kongene på haugen.

Sondre Justad

"Popens nye Wonderboy"! Vi vet ikke om Sondre Justad er helt komfortabel den merkelappen selv, men når man skriver låter som ikke slipper taket får man vel nesten bare tåle slike overskrifter. Justad har levert en hitparade av de helt sjeldne siden debuten i 2014 og fulgt opp med konserter fulle av livsglede og scenesjarm. Vinteren 2017 er lofotværingen tilbake i skrivestua og lørdag 24. juni er han her. En ting er sikkert: Nu har han oss. Igjen.

Multicyde feat. Silya, Vinni & OMVR

Et bilde fra good old days! For 18 år siden satte Multicyde det norske musikklandskapet på hodet med hitene "Claptrap", "A Better Day" og "Not For The Dough". To spinnville år - og så gikk Patrick Hauge og Lars Larssen (og gjestevokalist Silya) hver til sitt. De har standhaftig avslått alle invitasjoner om reunion, men nå: Lørdag 24. juni samles Multicyde for en grandios one-night only! Med orginale gjesteartister. Med musikere. Med røyk og flammer. Og kanskje dukker Reodor Felgen opp med munnspillet sitt også.

No. 4

Noen ganger tar det litt tid. I åtte år har de trioen som utgjør No. 4 musisert sammen for venner og stadig flere bekjente og så plutselig! - en novemberdag i 2016 dukker det opp 1500 publikummere på Sentrum Scene. Det er veldig til å forstå. No. 4 synger om smått, men det låter stort og flott. En ganske så perfekt start på en lørdag hos oss.

Oakland Rain

To 20 år gamle tvillingsøstre. To samfunnsengasjerte rødtopper. To låtskrivere. Med fargerike lyriske bilder, mystiske klang- mønstre og inspirasjon tilbake til et ærlig og kritisk roots- preg, baner Oakland Rain sin egen vei inn i pop- sjangeren. Klare melodier tar tydelig sin plass i et lydbilde ellers preget av Norden. Søstrene har meget like tanker rundt å uttrykke seg musikalsk, og dette markeres tydelig gjennom både låtskriving og harmonisering.

 

 

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram