Menu

The Waterboys

OverOslo proudly presents: The Waterboys! Den legendariske frontmannen Mike Scott tar med seg sitt eminente ensemble på topptur fredag 23. juni. Det blir en høytidsstund med The Whole Of The Moon, A Man Is In Love, A Girl Called Johnny og Fisherman's Blues, men ikke bare: Med sitt siste album Modern Blues og nylige konserter - blant annet på Glastonbury-festivalen - viser The Waterboys at vannet fortsatt er krystallklart og duggfriskt. Bandet har kanskje aldri hatt en mer relevant posisjon enn akkurat nå. En rekke nye og mer etablerte artister har gjort coverversjoner av bandets låter og bare i 2016 ble musikken brukt til tre filmer. Dessuten er det jo en universal regel: Stor musikk og store live-opplevelser går aldri av moten.

 

Janove


JANOVE er utvilsomt landets mest markante scenepersonlighet. Som frontmann og låtskriver gjorde han Kaizers Orchester til et av våre mest betydningsfulle og mest populære band noensinne. Nå satser Janove tungt på sololivet i følge med et knallsterkt band og naturligvis lover det svært godt allerede: Knall anmeldelser av de første låtene og albumet kommer på senvinteren. Vi er svært glade for at Janove har valgt å festivallansere seg selv på OverOslo. 

Charlotte & Thieves

Charlotte & Thieves stjal hjertene våre da vi arrangerte vår egen omfattende talentjakt i vår; Max Lovende 2017. Når man låter som et friskt og karismatisk pust fra 70-tallet med klare Led Zeppelin-assosiasjoner, er det innmari vrient å stå i mot. Du får prøve selv fredag 23. juni.

Sivert Høyem

Sivert Høyem returnerer med låtkatalogen som bare vokser med tiden. Mektige epos fra Madrugada og tiden som soloartist har løftet Sivert Høyem opp blant de aller største her hjemme. Konserten hos oss i 2014 går inn i vår historie som en av de mest minneverdige. Nå returnerer Høyem om mulig i enda bedre liveform. Utsolgt Spektrum og nylige ekstrakonserter vitner om en artist som har funnet sitt format. Det er stort og mektig. Akkurat som stemmen.

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen spiller live på en mintgrønn Fender stratocaster. Da bør du helst være god. Og det er Fay. Hun er rett og slett en av de dyktigste - og kuleste - gitaristene vi har. Stemmen og låtskrivingen står ikke noe tilbake for det tekniske formatet, så denne pakka har en lys fremtid foran seg. Debutalbumet Snow i 2015 gjorde henne til en stor publikumsfavoritt, vi gleder oss til å se hva skrivepausen på et drøyt år bringer. Konserten hos oss er den første større festivaljobben på to år. Som hun sier selv: Fire On The Mountain!

Real Ones

Barndomsgjengen Real Ones fra Bergen gjør som de vil. Stort sett vil de lage låter og spille musikk i det trivelige grenselandet poprock og folk. Det funker så bra at det blir Spellemannspriser av det. To stykker til og med. Og så leker de med harmonier og instrumenter slik bare en trygg gjeng som har kjent hverandre siden de var 14 år kan gjøre. Dette bandet er kvalitet. For real.

Ida Maria

Ida Maria var THE girl i 2009. Norges ubestridte rockedame hadde rakettfart mot internasjonal stjernestatus. Det var hardkjør rock'n'roll - i alle betydninger av begrepet. Og det ble for mye. I 2017 gjenoppstår Ida Maria som låtskriver. Den flotte førstesingelen "You" varsler om en drening mot et noe roligere liv. Det er med store forventninger vi ønsker Ida Maria velkommen tilbake - og til OverOslo 2017! 

 

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram