Menu

Onsdag 21. juni

Susanne Sundfør. Lillebjørn Nilsen. Thomas Dybdahl. Marit Larsen. Minor Majority. Daniel Kvammen.

 

Endelig! Mr. Oslo er klar for OverOslo! Og for en timing da: I 2016 er det nøyaktig 50 år siden vår egen Oslo-poet debuterte som artist! Det blir rett og slett et grandiost jubileum, hvor LILLEBJØRN NILSEN selv står for gavene i form av udødelige låter: Tanta til Beate. Alexander Kiellands Plass. Se deg aldri tilbake. Barn Av Regnbuen. The list goes on and on. Lillebjørn Nilsen tar med seg sin trofaste bandgjeng Seresta på toppturen.

SUSANNE SUNDFØR spilte sist hos oss i 2013. Allerede da en etablert stjerne etter rekordsalg av albumet "The Brothel". Få trodde vel egentlig hun kunne bli så mye større, men selvsagt ble hun det. 2015 ble selve kroningsåret for dronningen av norsk musikk. Med albumet "Ten Love Songs" la hun til en funky side av sitt allerede unike musikalske uttrykk og med ett var Sundfør også en internasjonal stjerne i liveformat. Aftenposten karakteriserte hennes konsert på Øya i 2015 med tunge adjektiver: "Norsk musikkhistorisk!" En storskala konsert med Sundfør er en sjeldenhet i dobbelt forstand: Neste mulighet for å oppleve den unike artisten live i byen blir OverOslo.

THOMAS DYBDAHL var den aller første artisten som opptrådte OverOslo, en herlig tirsdagskveld i 2011. På høy tid å få han tilbake! Dybdahl passer overalt, fra små buler til operaen, men vi synes Dybdahl kler amfiet vårt spesielt godt. Ingenting er som å starte en kveld med å tygge på et strå og høre melankolske mesterverk fra 15 års skaperkraft. Og ikke bare dempet og vakkert: Dybdahl med fullt band garanterer trøkk og fuzz også. 

MARIT LARSEN krever ikke stor plass. Men låtene hennes breier seg! Gjennom 10 år har Larsen levert fra seg perler med stor kommersiell kraft. Hun er ikke bare trygt etablert som en av våre største artister og komponister her hjemme, Marit Larsen er en av få norske artister som kan kjøre gjennom Europa og sette opp en innbringende konsert nesten hvor som helst. I 2016 varsler hun nye låter og et lite stilskifte mot et mer akustisk lydbilde. Resultatet får du høre på DNB-scenen vår. Det blir det garantert stappfullt, så vær tidlig ute om du vil sikre deg plass.

MINOR MAJORITY gjør comeback to us i 2016 - ikke bare OverOslo hvor de spilte i 2011, men også som komponerende band og turneartister. Det er vrient å legge gitarene på hylla når du har et så trofast publikum. Og takk for det. Minors blårocka lydbilde er unikt i norsk sammenheng og gjør seg minst like godt i amfiet vårt i år som for fem år siden. 

DANIEL KVAMMEN var en av de største åpenbaringen i norsk musikk i 2015. Han debuterte med albumet Fremad i alle retninga og slik ble det jammen også. Nominasjoner i fleng: Årets nykommer, årets album og ikke minst for årets låt med den uimotståelige "Du fortenar ein som meg". Du fortjener å høre unge Kvammen når han står på DNB-scenen denne kvelden. Sørg for å være tidlig ute om du allerede har trykket han til ditt bryst.

Billetter: 750 kroner (inkludert avgift). Billetter HER!

Dørene åpner 16.00.

Gratisbuss fra Storo Storsenter fra 15.00 - returer fra 22.30.

 

back to top

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram