Menu

Slik kommer du deg hit

La bilen stå! Av sikkerhetshensyn og for en enda smidigere avvikling av vårt eget kollektivtilbud, blir det ikke anledning til å parkere bil på p-plass ved innslipp. Du kan med andre ord ikke regne med å få parkert bilen din på Grefsenkollen. Nærmeste P-plasser er Trollvann (1,0 km) og hundelufteplassen (1,2 km). NB: Disse blir tidlig fulle. Det er rikelig med P-plasser på Grefsenplatået. Biler med godkjent HC-skilt kan parkere ved innslipp.

Gratisbusser: Vi anbefaler alle å benytte vårt busstilbud opp og ned til festivalen. Bussene kjører i skyttel fra hovedinngangen på Storo Storsenter og helt opp til festivalporten. Bussturen er gratis takket være vårt samarbeid med miljø - og servicepartner Storo Storsenter. Normalt tar turen 12 minutter, men beregn deg likevel god tid. Bussen stopper i Akebakkeskogen om bussen har kapasitet. Samme rute på vei ned.

Sykkel: Oslo kommune stiller til disposisjon en rekke sykkelstativer på øverste P-plass.

Opp til OverOslo:
Onsdag-fredag: 15.00 - 18.30  
Lørdag:             14.00 - 18.30

Ned til Storo: 
Onsdag-torsdag:   23.00 - 00:15
Fredag og lørdag:  23:00 - 01:15

Audi-shuttle: Møller Bil Ensjø ruller ut bilparken og kjører gratis skyttel fra onsdag - fredag mellom 17.00 og 20.00. Bilene starter fra 7-eleven på Kjelsåsplatået og busstoppet Akebakkeskogen.

Kollektivt til Storo: Gratisbussene fra Storo Storsenter korresponderer med all offentlig kommunikasjon i Oslo - også etter endt festivalkveld. Ta bane, buss eller trikk til knutepunktet Storo. Se Ruter for mer informasjon.

Privat transport: Blir du kjørt opp og ned med privat buss, taxi eller av en snill sjåfør, har vi drop- og hentesone ved øverste parkeringsplass. Følg anvisning fra vakter. Det er taxi tilgjengelig på Grefsenkollen mot slutten av kvelden.

Til fots! Gjør ditt festivalbesøk til en skikkelig markatur og benytt de flotte stiene opp og ned.

Festivaladresse: Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

back to top

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram