Menu

Mat & drikke på OverOslo

MAT: Vi tar festivalmaten på alvor! De meget dyktige kokkene på Grefsenkollen står for all matproduksjon til festivalen og tilbyr førsteklasses varer fra to store utsalgssteder. I Kjøkkenhagen (se kart) får du kjøpt hjemmelaget pizza, fiskeburger og Vegme - en herrrrlig vegetarburger. Er du fysen på klassisk grillmat, legger du turen til Torget hvor vi serverer vår egen hamburger og pølsemeny, utviklet i samarbeid med Strøm-Larsen, verdens aller, aller beste pølsemaker. Begge utsalgssteder har glutenfrie alternativer. Både Torget og Kjøkkenhagen (bilde) har rikelig med sitteplasser.

DRIKKE: Du får alt det du trenger i totalt seks barer. Tre er lokalisert i konsertamfiet, lett synlige og med et utvalg du forventer på en festival. Og så har vi tre tilbud du kanskje ikke forventer på en festival: Humleskogen tilbyr 15 sorter øl på tapp og i Vinmarka tilbys et utvidet utvalg av vin på glass. I Frukthagen (bilde) går vi bokstavelig talt bananas med lekre juicer. Med eller uten sprudel, men alltid med festivalens beste utsikt.

VANN får du gratis av DNB i deres boder.

KAFFE & IS: Nytt av året er kaffe- og isbar på terrassen hvor vi tilbyr barista-kaffe fra Chaqua og forfriskende is fra Funky Frozen Yogurt.

BETALING: Ikke noe hokuspokus på OverOslo: Bruk kortet ditt som vanlig - over alt! Merk: Hvert utsalgspunkt har kun en kontantkasse. Vi tar ikke kredittkort av typen Diners, American Express, Mastercard o.l.

Vel bekomme!

back to top

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram