Menu

Dette er OverOslo

370 meter over gryta, men bare et drøyt kvarter fra sentrum: OverOslo er en festivalopplevelse utenom det vanlige. Beliggenheten er en headliner i seg selv. Du har spektakulær utsikt mot byen der nede, sola der oppe og dine favorittartister midt i mellom. OverOslo er en intim festival. Publikumskapasiteten er begrenset og samtlige festivaldager de siste seks årene har vært utsolgt, mange i lang tid før festivalen. Men intimt skal ikke bety trangt. Vi vil ikke være den største festivalen i landet, men vi vil veldig gjerne være blant de aller beste i publikumskomfort. 

Naturamfiet skaper en unik kontakt mellom publikum og artister - og du ser og hører godt nesten uansett hvor du sitter eller står. Det har vært noen legendariske kvelder her med Susanne Sundfør, Bernhoft, Dybdahl, han Åge, Röyksopp, Lars Winnerbäck, First Aid Kit, Dumdum Boys, Bo Kaspers Orkester, Kim Larsen, Kaizers Orchestra, Kings of Convenience, Karpe Diem, Tom Jones... The list goes on.

Det er enkelt å komme seg til OverOslo: Velg en av mange raske veier til knutepunktet Storo og kast deg på gratisbussene som går opp og ned til toppen av Oslo fra hovedinngangen på Storo Storsenter.

Vel oppe er det bare å rigge seg til i amfiet - mot vest, musikken og solnedgangen.

Velkommen til OverOslo!

More in this category: Praktisk info & nyttige tips »
back to top

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram