Menu

Opplev OverOslo fra innsiden

De frivillige bidrar til godstemningen OverOslo. Bli med på laget! Vi kan love at oppgavene vil oppleves som hyggelige og meningsfulle. Vi skal ta godt vare på deg - med fribilletter, god mat, drikke, klær og hyggelige samlinger både før og etter festivalen. 

Meld deg som frivillig her: https://festival.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9116368 

 

Litt frivilliginfo: 
- Som frivillig på OverOslo må du ha fylt 18 år innen 21. Juni 2017. Arbeidsoppgavene varierer fra bar, servering, vakt, rigg, transport og rydding. Alle må jobbe to vakter, men det er selvfølgelig lov å jobbe mer.
- Du får en fribillett for hver vakt du tar som du kan velge å benytte selv eller gi bort til. OBS! Du kan ikke selge frivilligbilletter!
- Vi syns alle arbeidsoppgavene våre er ganske hyggelige, men for at det skal bli så bra som det kan få blitt er det et stort pluss med gode klær, sko og smil :) 

Rigg: opprigg før festivalen. Vi trenger hender som kan hjelpe til med alt fra å sette opp gjerder, pynte telt og male skilt. Denne gruppen er full i år. 
Klargjøring: her bidrar du til å gjøre klar arenaen før porten åpnes. Det er viktig at du har mulighet til å starte kl. 13. Oppgavene frem til åpning er varierte og etter festivalen er igang vil du kunne jobbe i innslippet eller på andre poster. 
Vakt: som vakt bidrar du til å god orden, sikkerhet og trivsel i arenaen. Denne gruppen er full i år. 
Bar: vi ønsker deg som har jobbet i bar tidligere. Gjerne hos oss eller på andre festivaler - eller utenom festivallivet. 
Miljø og opprydning: du bidrar til at arenaen ser fantastisk ut til en hver tid. Her har du mulighet til å bevege deg litt rundt og folk elsker alle som plukker søppel! 
Transport: vi trenger flinke sjåfører som er komfortable og trygge bak rattet. Du må ha hatt lappen i minst fem år. 

Generelle spørsmål om frivillig på OverOslo rettes på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

 

More in this category: « Billettpakker Bildegalleri »
back to top

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram