Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Meld deg som frivillig

Vil du være med å gjøre OverOslo enda bedre? Vi har allerede frivillige i verdensklasse, men trenger alltid flere hender og blide fjes. Vi åpner frivilligregistreringen en gang over nyttår.

Som frivillig hos oss blir du tatt godt vare på. Når du jobber får du din egen t-skjorte, mat og drikke. Før festivalen inviterer vi til et realt kick-off og etter festivalen takker vi for god innsats med en skikkelig høst- eller nyttårsfest.

MELD DEG SOM FRIVILLIG HER:

Arbeidsoppgaver

Når du melder deg kan du sette opp 3 prioriteringer. Vi forsøker så godt det lar seg gjøre å la alle få førstevalget sitt, men noen grupper fyller seg raskere enn andre og da kan det hende du havner på andre eller tredjevalget. Du blir kun plassert i en av de tre gruppene – ikke alle sammen.

Hva kan du jobbe med?

BAR
Omtrent alle festivaldeltagerne vil i løpet av besøket sitt være innom en av de syv barene vi har på området. Der møtes de av blide fjes i kassene og raske hender på tappekranene. Hver bar ledes av en profesjonell barsjef og du vil få vite mer om arbeidsoppgavene når du kommer til vakten din.

TRIVSELSVAKT
Som trivselsvakt bidrar du til at gjestene får en fin opplevelse og samtidig sørger for at folk ikke snubler inn på områder de ikke skal inn på og at de ikke snubler utenfor gjerder og ned i lia. Som trivselsvakt kan du ha en fast vaktpost, stå i innslippet, dirigere parkering eller være busspatrulje. Vaktsjefen sørger for rotering av postene så du får variasjon i løpet av vakten din. Vi er godt bemannet med Prosec så vanskelige situasjoner er det ikke forventet at du skal gripe inn i.

TRANSPORT
I hovedsak transport til og fra arena for artister og crew. Du må ha hatt sertifikat i minst 5 år og være en trygg og blid sjåfør.

KLARGJØRING
Dette er en vakt for deg som kan starte tidlig og være med på å klargjøre arenaen til dørene åpner. Når dørene åpner fordeles gruppen mellom innslipp, parkering eller trivselsvakt. Det er ikke vits å søke seg til denne gruppen om du ikke kan starte før fire.

MILJØ OG OPPRYDNING
Dette er vakten for deg som vil være i bevegelse og bidra til at arenaen ser fantastisk ut til en hver tid. Søppelklyper, hansker og smil er din venn og med falkeblikk spotter du søppel på lang vei.

OPPRIGG
Gjerder skal settes opp, skilt skal males, pynt skal henges opp, ting skal spikres, gress skal klippes. Det er uendelig mye som skal på plass de siste dagene før vi åpner dørene og vi trenger ekstra med hender. Opprigg foregår i fire dager før festivalen.

OCE_2016 (15)
IMG_9610-MariusMidttun
IMG_9524-MariusMidttun
IMG_3953
Foto: Marius Midttun