Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Billetter kjøpes her

Ikke kjøp billett på svartebørs!

Alle våre billetter selges gjennom Ticketmaster og vi fraråder på det sterkeste å kjøpe billetter fra andre steder. Vi vet at mange har opplevd å betale ekstra mye for billetter fra sider som spesielt Viagogo og det er ikke mulig å sjekke at billetten du kjøper ikke er solgt videre til flere. Publikum med ugyldige billetter vil dessverre bli avvist ved innslipp. Husk at det også er forbud mot å selge billetter til høyere enn utsalgsprisen.

Middagspakker

Vi har flere middagspakker som passer for deg som vil feire seg selv og sommeren litt ekstra på OverOslo. Det er en perfekt start på kvelden om du vil samle vennegjengen eller bedriften før dere kaster dere over musikken. Bestiller du en middagspakke er mat + billett inkludert i prisen. Du trenger ikke kjøpe billetter i tillegg. Alle middagspakker bestilles via booking@grefsenkollen.no

Restauranten

Et sjeldent godt festivaltilbud hvor du kan få eget bord inne på Grefsenkollen og nyte en 3-retters middag. Prisen inkluderer: festivalbillett, 3-retters middag, snacks, velkomstdrink på terrassen og reserverte plasser i tribunen.

Pris: 1990,-

Utsikten

Grefsenkollens fineste rom med utsikt ut mot hovedscenen.

Pris: 1990,-  per person +lokalleie 5000,-

Storstua

I Storstua sitter du varmt og godt med tilgang til egne toaletter, egen bar og vår nydelige sommerbuffet. Bordet har du hele kvelden så du kan når som helst trekke tilbake til teltet.
Prisen inkluderer: festivalbillett, sommerbuffet, egne toaletter, egen bar.

Pris: 1590,-

Vinterhagen

Et helt privat rom inne på Grefsenkollen med utsikt mot arenaen.

Pris: 1990,- per person +  lokalleie 3000,-

OverOslo bar

Perfekt for sommerfest, kundearrangement eller en svær vennegjeng. Lei hele baren eksklusivt med egen bar, husets egne toaletter, mulighet for lerret og prosjektor og egen vakt ved inngangen.

Lokalleie 40.000,- Prisen inkluderer 1 matbong per person, aperitif og leie av hele baren med vakt utenfor. Billetter kjøpes i tillegg.